Vacature-Job: Sales executive met ego-probleem

QueroMedia is een op resultaat gericht internet marketing agentschap. We helpen onze klanten het internetkanaal te optimaal te benutten en resultaten te verbeteren. We zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde verkopers. Zij die moeilijk samen met hun ego tegelijkertijd door 1 deur kunnen, maar de kwalitatieve klanten die ze aanbrengen wel de weg wijzen, wil ik graag spreken.

Functie:

Uw sterke commerciële vaardigheden zorgen ervoor dat u een mooie bijdrage levert aan de verdere groei binnen ons bedrijf. In deze boeiende en uitdagende job bent u dan ook verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe klantenrelaties en het onderhouden en uitbouwen van de door U aangebrachte klantenrelaties.

U richt zich daarbij naar voornamelijk grotere bedrijven en overtuigt hen om met ons in zee te gaan. Naast leads die U worden aangereikt door marketing wordt verwacht dat U zelf de nodige inspanningen levert naar ‘New business’ toe.

Profiel:

  • U beschikt over ervaring in B to B verkoop;
  • Affiniteit met het internet, en onze sector beschouwen we als een sterk pluspunt;
  • U bent liefst vlot meertalig
  • Qua persoon bent u iemand die houdt van individueel werken alsook in een team,
  • U bent iemand die resultaat boekt en proactief ingesteld.
  • Als Account Manager volgt U mee commerciëel uw projecten op en onderhoudt een goede relatie met uw klanten.

Aanbod:

Wij bieden u een job binnen een vooraanstaand bedrijf binnen de internet marketing wereld.  Bovendien geniet u een degelijke verkoop -en een productopleiding.  Verder krijgt u de mogelijkheid om uw job autonoom in te vullen en bieden wij u een aantrekkelijk salarispakket met vast en variabel gedeelte, een firmawagen een laptop en andere extralegale voordelen.

Is deze job iets voor jou? Solliciteer dan nu online of stuur een e-mail tav. Tom Bogaert naar jobs@queromedia.com. Voor meer informatie over het bedrijf en onze producten kan u terecht op www.queromedia.be .

Executive Summary

Wat? Een uitdagende job. Voor jou? Als je met ambitie hebt. Wanneer? Hallo?
Queromedia online marketing zoekt 2 arrogante verkopers die we kunnen omtoveren tot succesvolle en de meest vriendelijke ooit!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *