Ben jij de online marketeer die Queromedia Gent mee op poten zet?

Om de dienstverlening aan klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen te versterken, richt Queromedia een filiaal op in Gent. Daarom doen we een oproep aan gemotiveerde marketingprofessionals die hun schouders willen zetten onder het gloednieuwe Queromedia Gent: laat van jullie horen!

Queromedia nu ook in Gent

Queromedia specialiseert zich al jarenlang in online marketing en levert diensten aan een brede waaier van klanten. We doen dat voorlopig nog met een team van jonge, gedreven onlinemarketingspecialisten vanuit ons hoofdkwartier in Kontich (bij Antwerpen). Daar komt nu verandering in. Het werd hoog tijd voor een tweede vestiging. 

Tom Bogaert, CEO: “Queromedia telt almaar meer tevreden klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Om hun meer comfort te bieden en tijdwinst te boeken, starten we nu Queromedia Gent op. Deze geografische spreiding stelt ons in de gelegenheid om de relaties met onze klanten nauwer te onderhouden. Dat is nodig als je zoals wij performance-based werk levert, en met klanten meedenkt over marketingtrajecten.”

Content én intent marketing

Hoogstaande onlinemarketingconcepten bieden op maat van de klant is een prioriteit voor Queromedia. Daarom ontwikkelden we een uniek intentmarketingconcept, dat technologisch ondersteund wordt in eigen huis. Kortom, het groeiverhaal van Queromedia is nog lang niet ten einde.

Queromedia gaat op zoek naar (Gents) talent

Wie de ambitie heeft om zijn marketing- of salesexpertise ten dienste te stellen van Queromedia Gent en in de regio woont, is van harte welkom om zich kandidaat te stellen.

“We zijn ervan overtuigd dat de regio Oost- en West-Vlaanderen barst van het marketingtalent. We zoeken marketingprofessionals die hun schouders willen zetten onder ons project in Gent en dat het liefst in hun eigen regio, zodat de werk-privébalans alvast niet in het gedrang komt”, aldus Tom Bogaert. “Voor gemotiveerde online marketeers, copywriters en ervaren sales account managers zetten we de Gentse deuren maar wat graag open.”

Kandidaten kunnen zich melden via het mailadres jobs@queromedia.com.

Bekijk zeker ook onze jobpagina op LinkedIn en onze jobpagina op vacature.com.

Executive Summary

Wil je mee je schouders zetten onder een uitdagend online marketingproject? Dan ben jij diegene die we zoeken om ons filiaal in Gent mee gestalte te geven. Ontdek onze jobs en laat van je horen!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *