The Internship: de eerste Google-film

Google krijgt na een auto en een vliegveld nu ook een film, ‘The Internship’. Een komedie van Fox met Vince Vaugn en Owen Wilson in de hoofdrol. De film werpt een blik op de snel veranderende dynamiek van de werkplaats. Vooral het feit dat managers steeds jonger en slimmer worden dan hun werknemers staat centraal.

The Internship

Twee mannen van middelbare leeftijd, Billy en Nick, verliezen hun baan als verkoper. Twee complete analfabeten op het vlak van computers zoeken dapper naar een nieuwe job. Ze krijgen de kans om een stage te doen bij de Google-campus, waar hun collega’s de helft jonger en drie keer zo slim zijn.

Het uiteindelijke doel is om een vaste baan te krijgen binnen het succesvolle internetbedrijf Google. Een strijd die ze aangaan met jonge geniën en masterbrains.

Opnames bij Google

Slechts een deel van de film werd opgenomen in het hoofdkantoor van Google in Mountain View, waar een groot aantal Google-medewerkers figureerden voor deze film. De andere scènes van de film werden opgenomen in Atlanta waar het hoofdkantoor werd nagemaakt. In de trailer zien we onder andere de Google-campus en de zelfrijdende auto van Google.

Op 7 juni gaat ‘The Internship’ in première en hij wordt tegen 11 juli bij ons in de zalen verwacht. Hier alvast een voorsmaakje:

Executive Summary

Na een auto en een vliegveld nu ook een eigen film voor Google.

The Internship, een film van Fox, over twee mannen van middelbare leeftijd die stage mogen lopen bij de Google-campus.

1 Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *