Search Engine Marketing Forum op 6 juni

SEM Forum: 115 marketers, lezingen van SEM-bedrijven en een uitverkochte zaal: meer moet dat niet zijn voor de hoogmis van Search in België.

SEM Forum 2008

QueroMedia, Optiseo, bSeen, Extenseo/iProspect (scoop!), The Reference en natuurlijk Google diepten tijdens het forum de verschillende aspecten van SEM uit en strooiden kwistig met tips en tricks. Daarvoor zijn we natuurlijk altijd te vinden!

Onze eigen SEO-goeroe Joris Roebben en Conversie Optimalisatie-meester Tom Michiels gaven presentaties over Social Media en Web Analytics die je hier nog eens kan bekijken. De pittige discussie op het eind van de dag jammer genoeg niet.

De presentatie van Joris over Social Media Marketing:

4 Comments

 1. Kenneth

  16 months ago

  Interessante presentaties!

  Wel ff oplette met de embedding. Oogt niet echt professioneel.

 2. Tim Ceuppens

  16 months ago

  Bedankt Kenneth, heb het even gefixt.

 3. Karl

  12 months ago

  Gaat er iemand naar de gratis coaching dag van Russell Brunson in Engeland (Cambridge) op 14 oktober 2010?

  Ik wou even vragen of er iemand op 14 oktober 2010 naar Cambridge gaat voor de gratis Internet Marketing coaching dag met Russell Brunson.
  Russell is een van de meest succesrijke internet marketers van de wereld en komt dus voor de eerste keer naar Engeland voor een gratis seminarie (met een waarde van meer dan 8000 euro). Kevin Potts en Chris Farell zullen ook spreken.

  Ik ben van plan om te gaan maar wou eens horen of er nog iemand gaat om eventueel samen te gaan, is veel leuker dan alleen, en om eventueel ook de kosten van het vervoer te delen. Ik woon in Belgie, niet zo ver van Antwerpen.
  Via volgende link kan je meer info vinden: http://russellbrunsonuk.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *