Google Keep: Google’s eigen notitiedienst

Google heeft een nieuwe dienst gelanceerd waarmee je notities, foto’s en lijstjes kan bijhouden. Google Keep kan gebruikt worden met een app voor Android smartphones en tablets die draaien op Android 4.0 of hoger. Google Keep is eveneens toegankelijk via de website drive.google.com/keep. De dienst zou tevens rechtstreeks toegankelijk worden vanuit de Google accounts.

Wat is Google Keep?

Meet Google Keep kan je notities, foto’s en lijstjes snel en gemakkelijk aanmaken en bijhouden. Je kan bovendien noties dicteren met stemherkenning en ze achteraf verplaatsen. Het is eveneens mogelijk om je notities kleurtjes mee te geven.

De nieuwe Google dienst is vooral handig voor Google/Android gebruikers. Het is vanuit Android bijvoorbeeld super gemakkelijk om Google Keep notities te versturen met Gmail of ze te delen via Facebook of Twitter.

Concurrentie voor Evernote en OneNote

Google Keep werd opgericht ter concurrentie van bestaande notitiediensten Evernote en OneNote. Toch heeft Google Keep een stuk minder mogelijkheden dan bijvoorbeeld het populaire Evernote. Aan de andere kant is Google Keep wel eenvoudiger en een stuk sneller te hanteren.

Geen iOS app

Google Keep is nog niet beschikbaar als iOS app. Google Keep is echter wel toegankelijk vanuit de browser van iPhones en iPads.

Google Keep

Executive Summary

Snel en gemakkelijke notities, foto’s en lijstjes bijhouden?
Ontdek Google Keep!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *