Firefox 21: update biedt sociale integratie

Mozilla heeft een nieuwe versie van Firefox gelanceerd. De meest opvallende vernieuwing in de 21ste versie is de sociale integratie. Verder werden er een aantal beveiligingsissues Firefox-21opgelost en is Firefox 21 ook beschikbaar voor Android. Mozilla bericht op haar blog over de nieuwe release: “De nieuwe sociale diensten in Firefox maken het gemakkelijker om tijdens het surfen in contact te blijven met vrienden, familie, nieuws en evenementen. Je kan updates in realtime krijgen over het nieuws, entertainment of je persoonlijke netwerk”, schrijft Mozilla op zijn blog.

Firefox 21: social media buttons in de zijbalk

De ‘social API’ is aanzienlijk uitgebreid. Via een zijbalk krijg je content uit sociale netwerken te zien en verschijnen de buttons rechtstreeks in de knoppenbalk van je browser. Je hebt je sociale netwerken dus altijd binnen handbereik.

Mobiele versie en update uitvoeren

Ook de mobiele versie van Firefox werd geüpdateted maar niet zo drastisch. Volgens Mozilla gaat het om een betere html5-performantie en een aantal nieuwe openbronlettertypes.

Om de update uit te voeren, klik je op het menu in de linkerbovenhoek. Daar klik je op “Help” en “Over Firefox”. Vanuit de pop-up die dan opent, kan je Firefox 21 installeren.

Executive Summary

Zijbalk met social media buttons altijd zichtbaar
Ook de mobiele versie heeft updates gekregen.

1 Comment

  1. Jorn

    8 months ago

    Ik zie nergens de sociale integratie?
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *