Mark Zuckerberg getrouwd met Priscilla Chan net na IPO

Het was een groot weekend voor Facebook met de grootste IPO van een internetbedrijf ooit. Dit was duidelijk het ideale moment voor Mark Zuckerberg om nog een stap verder te gaan met een verrassingsfeest … voor zijn huwelijk. Op een feest waarop enkel zijn verjaardag en het diploma van zijn vriendin Priscilla Chan gevierd zou worden werd ineens omgetoverd tot een trouwfeest. Een schok voor de meeste aanwezigen die niet op de hoogte waren.

Mark Zuckerberh Priscilla Chan getrouwd

De publieke aankondiging van het huwelijk werd natuurlijk op Facebook gedaan met een status update. Bovenstaande highlight kan in de Facebook Timelines van zowel Mark Zuckerberg als zijn nieuwe vrouw Priscilla Chan gezien worden.

Harvard

Mark Zuckerberg leerde Priscilla Chan kennen op Harvard, waar hij ook Facebook oprichtte. Iedereen die zegt dat een dure universiteit het verschil niet maakt moet maar kijken naar de waarde van Zuckerberg’s vermogen (meer dan 20 miljard dollar in Facebook aandelen) en zijn prachtige vrouw.

Facebook status update

De keuze van de datum werd gebaseerd op Chan’s diploma-uitreiking, de beursintroductie van Facebook zou er niet mee te maken hebben aangezien de datum van de IPO al verscheidene keren naar voren werd geschoven.

Executive Summary

Mark Zuckerberg & Priscilla Chan – Een dag na de IPO hielden ze een onverwacht huwelijk.
Facebook – De publieke aankondiging werd via Facebook gedeeld natuurlijk!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *