Facebook introduceert het nieuwe Preferred Marketing Developer Program

Facebook wist onlangs aan te kondigen dat het nieuwe Preferred Marketing Developer Program uitgerold wordt. Hoofdzakelijk zal het programma bestaan uit de samenvoeging van twee reeds bestaande programma’s uit het verleden: het Preferred Developer Consultant (PDC) programma en het Marketing API programma (MAP).

Developers + de juiste business = succes

Facebook Preferred Marketing Developer ProgramHet Preferred Marketing Developer Program (PMD) heeft als doel om ontwikkelaars in contact te brengen met relevante vragende partijen, en andersom. Het zal voor bedrijven dus ook mogelijk worden om actief ontwikkelaars en experts te zoeken die geïnteresseerd zijn in samenwerking. Dit jaar bereikten het aantal PMD’s een hoogtepunt van van 141 bedrijven uit ruim 20 landen. En dit zijn nieuwe aanvragen… Samengeteld met diegene die al actief waren in het PDC of MAP, maakt dat in totaal zo’n 232 bedrijven in 35 landen!

Daarnaast kunnen ontwikkelaars zich nu ook kwalificeren voor de PMD Badge in verschillende takken van development voor Facebook. Op die manier kunnen ontwikkelaars een kwaliteitslabel verdienen en hun expertise in de kijker zetten. PMD Badge kwalificaties zijn te behalen voor Pages, Ads, Apps en Insights.

Facebook PMD Badge

Executive Summary

Wat? Facebook gaat van start met het Preferred Marketing Developer Program
En? Het doel is om ontwikkelaars en bedrijven met elkaar in contact te brengen

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *