ZMB bezoekt iStrategy – De globale digitale media conferentie

Op 25 & 26 oktober vindt de iStrategy conferentie plaats in Amsterdam. Een jaarlijkse conferentie waar de toppers uit de digitale marketingwereld elkaar ontmoeten en hun kennis delen met de vele bezoekers, waaronder wij, de Zoekmachine Marketing Blog. We zullen dan ook regelmatig updates met jullie, onze lezers, delen via Twitter & Facebook maar ook aan de hand van artikels & interviews op onze blog.

De iStrategy conferentie in Amsterdam verwelkomt dit jaar enkele van de knapste koppen uit de sector. Randi Zuckerberg (Founder, RtoZ Media), Floris Cobelens (Global Director of Marketing, Heineken), Jimmy Wales (Founder, Wikipedia), Noah Everett (Founder, Twitpic), enzovoort. Sprekers die ons voldoende voer tot nadenken zullen aanbieden. Maar dit betekent ook dat bezoekers de mogelijkheid hebben om contact te zoeken met enkele van de grootste bedrijven uit de digitale marketing sector zoals Facebook, Google, Hyves, LinkedIn, YouTube, Telenet, enzovoort. Voor de vrouwelijke bezoekers: ook Gucci is aanwezig op de conferentie!

The power of knowledge

Daarnaast zijn ook de lezingen, panels en workshops niet van de minste. Lezingen, panels en workshops met als onderwerpen:

  • Social media: social media advertising, social gaming & social media analytics
  • Mobile Marketing: Mobile Advertising & Mobile Apps
  • E-mail marketing
  • Conversation management & Content Marketing
  • Search Engine Marketing: SEO & SEA, Web Analytics

Het programma en de sprekers vind je terug op de iStrategy-site.

iStrategy omschrijft het event als volgt: “If building a high-performing, integrated marketing strategy is important to your corporation, then iStrategy Amsterdam is a sound investment.”

Een bezoek aan de conferentie is dus zeker en vast een toekomstgerichte investering. De vele lezingen, workshops en panels, gecombineerd met de sterke inzichten van de verschillende lezers over de toekomst van digitale marketing zijn een must voor bedrijven die zich naar de toekomst richten.

Updates kan je volgen via @queromedia. Tweets over iStrategy worden uiteraard voorzien van de hashtag #iStrategy. Ook via onze Facebookaccount zullen we regelmatig nieuws over iStrategy posten. Ten slotte zal je de dagen van de conferentie en de daaropvolgende dagen ook verscheidene artikels over de conferentie en interviews met de sprekers kunnen lezen. Tweets van iStrategy zelf kan je volgen op @iStratBuzz

 

Executive Summary

Wat? ZMB bezoekt één van de grootste digitale marketing conferenties in Europa
Waar & Waneer? Amsterdam Park Plaza Amsterdam Airport op 25 & 26 oktober
En? Volg vanaf 25 oktober hier, op onze Twitter en op onze Facebook account de nieuwste updates van de iStrategy conferentie!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *