TheNextWeb 2012 – meet the speakers

Op 25, 26 en 27 april gaat de 7e editie van TheNextWeb door in Amsterdam. We kondigden het onlangs al aan op onze blog, waar we jullie bovendien ook de mogelijkheid gaven Early Birds tickets te bestellen aan 41% korting. Nu stellen we graag de verschillende speakers aan jullie voor, stuk voor stuk kleppers van formaat.

Op een gerenommeerd event als TheNextWeb mogen de high-level speakers uiteraard niet ontbreken. En ook dit jaar heeft de organisatie voor de knapste koppen uit de belangrijkste sectoren gezorgd…

speakers-the-next-web-2012

Speakers van start-ups tot multinationals

De speakers die aan bod komen, zijn zeer uiteenlopend wat leidt tot een mooi, gediversifieerd aanbod. Zo zijn er speakers van start-ups, bv. Brian Wong van start-up Kiip, maar ook de meest doorwinterde CEO’s zoals Chad Hurley, de oprichter van YouTube en CEO van Delicious. Allen komen ze hun verhalen en ervaringen vertellen over de ontwikkeling van hun product (of boek), over de evolutie van het internet en hoe het internet in de toekomst gebruikt zal worden…

Tot hier toe hebben al 23 speakers toegezegd. De volledige lijst van speakers vind je op de site van TNW Conference. Enkele van de namen zijn:

  • Alexis Ohanian (Co-founder Reddit)
  • Chad Hurley (CEO Delicious)
  • Mark Randall (Chief Strategist Adobe)
  • Kevin Rose (Angel investor & entrepreneur)
  • Werner Vogels (CTO Amazon)

Iedere spreker krijgt zijn ‘15 minutes of fame’ (de ene al wat meer als de andere) en wie wanneer juist aan bod zal komen, vind je terug in de TNW agenda.

Wij kijken alleszins reikhalzend uit naar de 25e april. En hopelijk zien we sommigen van jullie in Amsterdam!

TNW tickets bestellen kan nog tot 29 maart met maar liefst 41% korting!

Executive Summary

Wat? Welke speakers mogen we zoal verwachten op TNW 2012?
En? De knapste koppen van het internet, zo blijkt…

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *