TEDx Brussels 2012 – boeiende mix van sprekers en visionairs

Dit jaar is het thema voor TEDx Brussels 2012 "BANG BANG" met een heleboel boeiende sprekers!
Op 12 november strijkt TEDx neer in Brussel en wij zijn als trotse marketeers van de partij!  Het belooft een zeer boeiend event te worden met als thema “Bits, Atoms, Neurons, Genes” ofwel “BANG BANG”. Het zegt je misschien niet meteen iets maar het prikkelt alvast onze zintuigen!

Niet alleen de locatie, Paleis voor Schone Kunsten Bozar, maar ook het TEDx programma ziet er geweldig uit! Er zullen maar liefst meer dan 20 sprekers uit verschillende sectoren nieuwe ideeën & concepten delen met de 1900 verwachte gasten.

TEDx – Bits, Atoms, Neurons, Genes!

Met bekende sprekers als Steve Wozniak (1 van de Apple founders), Xavier Damman (Storify), Andrew Keen en ook het intussen wereldbekende Belgische koor Scala krijgen de gasten een zeer uitgebreid aanbod voorgeschoteld. Maar ook de (iets) minder bekende sprekers uit verschillende sectoren zullen ongetwijfeld voor interessante gesprekken of TED talks zorgen.

TEDx draait om het delen van ideeën en mensen aan te sporen actief te praten rond verschillende (actuele) onderwerpen. Het diverse aanbod aan sprekers uit sectoren als biotechnologie, pediatrie, muziek, artificial intelligence, kunst, politiek, architectuur enzovoort richt het event zich dan ook naar een brede groep van mensen. Waaronder ook heel wat studenten aangezien het event in realtime gedeeld wordt met verschillende universiteiten over het hele land.

En dat is ook meer dan logisch aangezien de studenten goed geplaatst zijn om met die nieuwe ideeën aan de slag te gaan om ze te verwezenlijken en te verbeteren. Er komen dan ook actuele thema’s aan bod zoals ‘climat change’, hoe we met technologie de wereld kunnen verbeteren en hoe het toekomstige stedelijke landschap er zal uitzien.

Wij kijken alvast uit naar TEDx Brussels 2012 en zullen tijdens het event tweeten (@Proby89 & @Jeralckx). Na het event zullen we dan verslag uitbrengen van de verschillende TED talks met het nodige beeldmateriaal.

Tot 12 november in Bozar te Brussel!

 

Executive Summary

TEDx komt naar Brussel en wij zijn van de partij!
Verslagen lees je hier en tweets kan je volgen via onze QueroMedia account!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *