Online miljardair shop: koop eens een jacht of een privéjet online

Miljardair zijn is vast niet zo gemakkelijk. Impulsief een jacht, een privéjet of een peperdure luxeauto kopen is immers zo goed als onmogelijk. Een gat in de markt, zo moeten de mensen achter het internationale gokbedrijf Multilotto.com gedacht hebben. En dus lanceerden ze een webshop speciaal voor miljardairs. Dankzij de webshop gooi je werkelijk miljoenen euro’s weg met enkele muisklikken. In een paar seconden schaf je jezelf allerlei dure luxe aan.

Wally One jacht

“Winnaars weten niet altijd even goed wat ze met het geld moeten doen”

Het idee voor deze nieuwe webshop kwam van een internationaal gokbedrijf. Hoe ze op het idee kwamen? Ze merkte dat de grote winnaars van hun gokbedrijf vaak niet goed wisten wat ze met het gewonnen geld moesten doen. En daar wouden ze iets aan veranderen.

Koop eens een jacht, een privéjet of een nieuwe villa online

De webshop biedt een groot gamma aan luxe producten. Je koopt er niet alleen dure auto’s of horloges online, ook heuse villa’s of je eigen Boeing kan je er kopen. De jachten zijn het meest populair, gevolgd door de privéjets. De prijzen op de website zijn werkelijk duizelingwekkend. Om je een idee te geven: de goedkoopste jacht kost ‘slechts’ € 550.000, de duurste kost je € 72.150.000. Exclusief btw…

De welkomstboodschap die verschijnt bij je eerste bezoek aan de website, spreekt trouwens meteen tot de verbeelding. “De Billionaire shop brengt je de beste producten voor miljardairs, van helikopters, boten, horloges en diamanten tot villa’s en privéjets”.

Dromen mag… bekijk zeker hun blog eens en laat je inspireren.

The billionaire shop

Executive Summary

The Billionaire Shop
The Billionaire Shop is een webshop gericht op miljardairs. In enkele muiskliks koop je een nieuwe jacht of een peperdure auto.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *