Bing Deals: De zoveelste kloon?

In de ICT wereld heerst er een zeer reactionair handelen, vooral bij de grote spelers. Wat de één doet, doet de ander ook en liefst iets anders maar ook niet teveel. De voordeelsites zijn daar een goed voorbeeld van. De laatste in deze reeks is : Bing Deals. Microsoft maakte afgelopen vrijdag hun laatste nieuwe product bekend. Het bericht op de Bing-blog belooft in ieder geval al veel goeds.

Bing Deals: Toch niet de zoveelste!

De aanbiedingen op het internet vliegen je tegenwoordig rond de oren. En de vraag is natuurlijk: hebben we er echt nog één nodig? Bij Bing denken ze in ieder geval van NIET. Dat maakt Bing Deals al meteen een stuk interessanter. Bing komt niet met hun eigen deals. Men heeft ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met de beste deal sites. De meest bekende zijn Groupon en LivinSocial.

Bing Deals verzamelt meer 200.000 deals van de meest gerenommeerde deal sites. Daarbij biedt men ook een handige search tool aan die je laat zoeken op jouw specifieke interesse. De shopervaring is compleet met de goede visualisatie van de producten op de Bing-pagina. En met één klik is het mogelijk om de beste deals te zien in jouw nabije omgeving

Zijn Deal sites dood?

De laatste maanden was er op veel plaatsen te lezen dat het einde nabij was voor de vele Deal sites. Er waren ook belangenverenigingen van de middenklasse die zeiden dat deze deal sites het einde zou betekenen voor de kleine zelfstandige.

Toch zijn er nog steeds meer dan 300 sites die dagelijkse promotie aanbieden. En om hier wegwijs uit te worden heeft Bing ervoor gekozen om de aanbiedingen van verschillende deal sites te groeperen. Zo wilt Bing de dealshoppers niet naar zichzelf toehalen maar verwijst men ze door naar de deal site met gezochte artikel.

Er zijn misschien wel minder deal sites, maar volgens Bing zijn er nog steeds vele deal shoppers die dagelijks op zoek gaan in de grote berg daily offers. Voor hen is Bing Deals ideaal!

Hieronder vind je het introductie filmpje van Bing Deals

Video: Deluged by Daily Deals? Browse Over 200k Offers with Bing Deals

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *