iOS 6.1 veroorzaakt 3G problemen in Europa

Het nieuwste Apple besturingssysteem, iOS6.1 voor iPhone en iPad, veroorzaakt heel wat 3G problemen in Europa. Daarom besliste Apple om in allerijl een update van het besturingssysteem te lanceren.

3G netwerkproblemen

iPhone 4S gebruikers kregen na het installeren van de iOS6 update te maken met netwerkproblemen met 3G. Het probleem was zelfs zo groot, dat sommige mobiele operatoren, zoals de Britse tak van Vodafone, hun klanten afraadden om over te schakelen naar iOS 6.1.

Apple zat duidelijk verveeld met dit probleem en lanceerde maandagavond een update van het iOS besturingssysteem. De update naar iOS 6.1.1 zou het 3G probleem verhelpen, zodat je met een iPhone 4S weer kan beroep kan doen op het mobiele netwerk.

ios-update

Ook Exchange problemen

Naast de bekende 3G problemen, waren er echter ook iOS gebruikers die problemen ondervonden met Microsoft Exchange. Wie bijvoorbeeld zijn bedrijfsmail raadpleegde op zijn iPhone of iPad met iOS 6.1, kon de mailserver van het bedrijf doen crashen. Ook ondernemingen werden daarom afgeraden om niet te upgraden naar iOS 6.1.

Bovendien waren er klachten omtrent een verminderde batterij en oververhitting van de smartphone na de update naar iOS 6.1.

Naar verluidt zou Apple zowel de Exchange problemen, als de verminderde batterijduur en de mogelijke oververhitting aanpakken in een volgende update van het iOS besturingssysteem.

Executive Summary

Na de update naar iOS 6.1. kregen heel wat iPhone 4S gebruiks te kampen met 3G problemen
Apple stelt sinds maandag een update naar iOS 6.1.1 ter beschikking dat het probleem zou moeten verhelpen.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *