Bedien vanop afstand met Mobile Mouse app | App van de week

Op verplaatsing met je laptop en je muis vergeten? Kan erg lastig zijn als je een hekel hebt aan die ongevoelige ingebouwde trackpad van je laptop… Met de Mobile Mouse app van RPA Technology kun je je smartphone of tablet omtoveren tot een nauwkeurige én gevoelige trackpad! En dat niet alleen, de app biedt daarnaast nog talloze mogelijkheden voor bediening op afstand.

Mobile Mouse app afstandsbedieningTrackpad en mobiele muis in je broekzak

Je kan je smartphone of tablet zeer makkelijk omturnen tot een mobiele computermuis of trackpad. Dit gebeurt dankzij de draadloze communicatie tussen je mobiele toestel en je computer. Het is dus wel noodzakelijk om je mobiele apparaat met hetzelfde WiFi-netwerk te verbinden, waarmee je computer geconnecteerd is. Verder dien je naast de app nog driver software te installeren op je computer zelf, zodat de twee toestellen kunnen communiceren. Met de Mobile Mouse app kan je ten volle profiteren van het ultragevoelige aanraakscherm van je smartphone of tablet!

Gratis versus betalende versie

Voor de meeste apps is er meestal een lite versie (gratis) en een premium of pro versie (tegen betaling) in omloop. Dit is ook het geval bij Mobile Mouse. De gratis versie houdt enkel de mobiele muis en trackpad functies in. Met de betalende versie (Mobile Mouse Pro) worden additionele features zoals een universele afstandsbediening, presentatieassistent en persoonlijk instelbare afstandsbedieningen beschikbaar. Moet je een presentatie geven en ben je niet direct van plan om aan je laptop gekluisterd te blijven om de slideshow te bedienen? De Mobile Mouse app does the trick…

> Mobile Mouse is beschikbaar voor iOS en Android.

Executive Summary

Mobile Mouse app
Met de Mobile Mouse app voor iOS en Android tover je je smartphone of tablet om tot een hypergevoelige trackpad of universele afstandsbediening!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *