Zoekmachine voor uitzendbanen

Op zoek naar uitzendwerk? Vanaf vandaag kan dat op een snellere manier! Als je op zoek bent naar een uitzendbaan in Nederland tenmiste. Vanaf vandaag kunnen alle Nederlanders gebruikmaken van de handige zoekmachine Flerck.nl. Met deze nieuwe zoekmachine kan je alle uitzendbanen van de elf grootste uitzendbureaus van Nederland waaronder Randstad, Vedior, Adecco en Content in één keer raadplegen, geweldig toch?.

De zoekmachine geeft iedereen die flexibel werk zoekt de mogelijkheid om een vacature bij verschillende uitzendbureaus op éen pagina te doorzoeken. Alle zoekresultaten worden op een pagina weergegeven waardoor het aanbod bij alle uitzendbureaus in één oogopslag te zien is. In totaal doorzoekt Flerck.nl meer dan 67 duizend flexibele banen.
Flerck.nl is afgeleid van ‘Flexibel werk’ en is opgezet als zelfstandige organisatie die zelf geen activiteiten op de uitzendmarkt heeft. De bedoeling is dat de gebruikers vanuit de zoekresultaten direct doorklikken naar hun gewenste vacature en zo op de individuele site van de uitzender terechtkomen. Indien de beschrijving van de vacature interessant is, kunnen mensen direct solliciteren.

 

bron: DutchCowboys

2 Comments

  1. Dennis N.

    17 months ago

    En welke uitzendbureau’s gaan op die pagina de topposities bekleden? :-)

  2. Fiorella

    17 months ago

    Dat zal van vacature tot vacature afhangen, naargelang het aanbod. Een soort biedingsysteem is hier ook niet uit te sluiten, denk ik.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *