Zoekmachine marketing specialist? Call us!

Heb je uitzonderlijk veel talent in SEO, SEM? Ben je Google Adwords professional of ben je een Usability/Webanalytics-fanatiekeling?
Liefst is je moedertaal niet het Nederlands, het Antwaarps of een ander, al dan niet trager, dialect. We willen namelijk de wereld veroveren en dat doe je niet in ‘t Nederlands. (Wat we wel zoeken zijn ‘native speakers’ frans, duits, pools en italiaans)

Call Us! We need you!
– SEO Marketing specialist
– SEA Marketing specialist
– Exceptionele webdesigner, niet vies van enige technische kennis (html, css, php, etc.)

– Business Development Manager in Nederland of België? Je kan een eerste succesvolle ervaring in Sales voorleggen en bogen op een gedegen salestraining? Of je bent buitengewoon ambitieus en leergierig? Je weet ons dan wel te vinden.

www.queromedia.bewww.queromedia.nlwww.queromedia.es

Redenen waarom het zo ongelofelijk is om bij QueroMedia te werken, laat ik aan de collega’s over.
Iemand een idee?

21 Comments

 1. Tom Michiels

  18 months ago

  Misschien kan ook ‘t West-Vloms? ;-)

 2. Tom Bogaert

  18 months ago

  Niet te vergeten: Supergetalenteerde php-ontwikkelaars die van niets in een mum van tijd (snelheid is dus belangrijk) iets kunnen maken! Zij maken onze home-made tools & reporting die leiden tot een sterk presterend QueroMedia team.

 3. Hans Mampaey

  18 months ago

  Als BDM bij QM kan ik alleen maar over een positieve ervaring spreken. Ongedwongen sfeer, toffe collega’s, ruimte voor humor, …. Join us …. maar je bent gewaarschuwd : niet voor droogstoppels !!!

 4. KennethP

  18 months ago

  Als je graag zelfstandig werkt in een informele sfeer tussen gedreven jonge mensen, ben je op je plaats bij QueroMedia.

 5. Tom Michiels

  18 months ago

  Zeker doen! Waarom? Bij QueroMedia wordt naar ieders mening geluisterd. Je wordt aangemoedigd om met nieuwe ideeën te komen en je krijgt er de kans om jezelf te ontplooien tot een échte krak. De bende foorapen van collega’s krijg je er gratis bij ;-)

 6. Hans Mampaey

  18 months ago

  Hela, hela , spreekt voor uw eigen he :)

 7. Elly Van Dam

  18 months ago

  Wie wil er nu niet werken bij zo’n tof bedrijf als QM! Jong, dynamisch, open en open minded… we spreken niet voor niks van de Quero-sfeer en de Quero-bende!

  Je moet echter wel tegen een stootje kunnen gezien de collega’s waar je bij komt te zitten *LOL*

 8. Joris Roebben

  18 months ago

  Fanatiek met internet bezig ? Dan ben je bij ons zeker op je plaats !

  QueroMedia = jonge collega’s, sportieve middagpauzes (!), af en toe een pintje pakken, veel lachen, veel leren, experimenteren, …

 9. Toen ik bij Queromedia begon, 2 maand geleden, ging een nieuwe wereld open voor mij, mijn eerste echte werkervaringen. Meteen merkte ik dat alles wat ik zocht in een werkomgeving hier aanwezig was.
  Zelfstandigheid, motivatie, een zeer aangename werksfeer, zeer aangename jonge collega’s waar je altijd bij kan met je vragen, en ga zo maar verder.

  Je mening wordt gerespecteerd en er is zelfs een heuse “voetbalmatch” elke middag, de beweging krijg je er dus gratis bij ;) Net als de vrijdagavond-drink die ook mee zorgt voor een goede band tussen de collega’s.

 10. Tom Van Iersel

  18 months ago

  We work hard…and we play hard!

 11. Larissa Weyns

  18 months ago

  Toffe losse sfeer, leuke jonge collega’s en inderdaad een sportieve lunch pauze (tenminste als je van voetballen houdt :-)…… Nieuwe kantoren in een aangename omgeving, weg van de dagelijkse files… In ieder geval een aanrader voor elke jonge en ambitieuze m/v die een nieuwe uitdaging zoekt.

 12. Dennis van Leeuwen

  18 months ago

  Als je bij Queromedia komt werken vind je een aangename werksfeer, waar je je creatieve ideëen kan laten leven en naar je mening wordt geluisterd. En een paar knettergekke collega’s *Kuch*

 13. Thomas H

  18 months ago

  Als deel van het professionele development team kan ik alleen maar bevestigen wat er hierboven gezegd is!

 14. Evelien

  18 months ago

  Als je graag interessant werk doet in een toffe omgeving met leuke collega’s is QueroMedia het geknipte bedrijf voor jou! Liefst beschik je over een olifantenvel en een veiligheidsbril (tegen rondvliegende propjes)!

 15. Fiorella

  18 months ago

  ¿Hablas español? or do you rather speak English? Ou franà§ais, pourquoi pas? Naast de supertoffe collega’s, mooie werkomgeving (je ziet de konijntjes huppelen en de vogeltjes fluiten, erg veel groen dus) en al de reeds hierboven genoemde voordelen, maak je ook deel uit van een internationaal team dat in volle groei is. Ben je internationaal ingesteld dan ben je bij QueroMedia op het juiste adres!

 16. Joeri

  18 months ago

  Bij queromedia werk je in een jong, gedreven en gevarieerd team toffe mensen. Queromedia doet het als bedrijf zeer goed doet en is in volle expansie (toen ik begon te werken waren we met 16, 8 maanden later met 27), hetgeen sterk motiveert. Je hebt hier echt het gevoel dat iedereen samen iets aan het “opbouwen” is, en daarvan is het einde nog zeker niet in zicht !

 17. Bart

  18 months ago

  Amen :)

 18. Sara

  18 months ago

  4 Weken geleden begon ik te werken bij QueroMedia;
  3 Weken geleden was ik al helemaal gepassioneerd door QueroMedia;
  2 Weken geleden voelde ik me helemaal thuis bij QueroMedia;
  1 Week geleden behoorde ik al tot de top van de voetbalspelers;
  Vandaag kan ik iedereen alleen maar aanraden te komen werken bij QueroMedia: interessant werk + toffe collega’s = perfecte job!

 19. Ivan

  18 months ago

  Quero wie ? Quero hoe ? Quero wa ? QueroMedia !
  “Verkopen” kan je overal.En een goeie verkoper kan “alles” verkopen.Maar als BDM bij QueroMedia valt de hele puzzel mooi in elkaar. Je staat voor een waanzinnig boeiend “product” in een bedrijf dat continu groeit én openstaat voor nieuwe dingen.Je maakt mee deel uit van het geheel, je bouwt gewoon mee aan dat uiteindelijke doel : de BESTE worden ! en dat kan je nu eenmaal niet op je ééntje doen…

 20. L.Baeyens

  18 months ago

  is er douchemogelijkheid onder de middag na het voetballen? :)
  voor de fanatiekelingen dan….

 21. Tom Michiels

  18 months ago

  naast ons gebouw is een grote vijver ;-)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *