WordPress Google Positioner SEO plugin

Wordpress Google SEO pluginBenieuwd hoe je WordPress blog het op SEO-gebied doet in Google?

Of gebruik je WordPress als zoekmachinevriendelijk Content Management System (CMS) en wil je bijhouden hoe je site organisch scoort?

Wel, dankzij de WordPress Google Positioner plugin van QueroMedia kan je je rankings in Google zonder problemen in het oog houden en opvolgen.

Collega SEO-consultant Kim heeft er zijn werk van gemaakt: de keywords die je wil tracken ingeven, de regionale versie van Google, je taal en eventuele competitors instellen en je kan aan de slag. De plugin zoekt automatisch in Google hoe je blog of website scoort en houdt bovendien je vorige scores bij zodat je vooruitgang of eventuele achteruitgang in het oog kan houden.

Versie 1.2 is zonet gelanceerd de plugin werd al meer dan 1800 keer gedownload.

download QueroMedia WordPress SEO plugin

Download de WordPress Google SEO plugin.

Comments zijn welkom op de Google Positioner plugin homepage.

Screenshots:

google-wordpress-positioner-plugin-screenshot

google-wordpress-positioner-plugin-screenshot-2

8 Comments

 1. Roy

  16 months ago

  Hey, leuke plug-in, ik had deze al gevonden in de repository. Ik neem aan dat deze plug-in de resultaten scraped? Misschien is het dan wel verstandig om er een maximum aan te geven en uit te leggen waarom? of hier in ieder geval voor te waarschuwen, want zoals je weet is dit officieel tegen de richtlijnen van Google?
  http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=66357

 2. Hans Mampaey

  16 months ago

  Kewle plugin !!

  Ik ga hier zeker gebruik van maken :-)

 3. edwinsdesignlab

  16 months ago

  Het is een behoorlijk interessante tool en het vergemakkelijkt je ranking opvolging.
  Heel intensief gebruik kan je inderdaad beter vermijden, Google heeft een hekel aan automated queries, het kan je zelfs een Google penalty of ban opleveren.

 4. JayAre

  16 months ago

  Ik heb deze plugin nu al een tijdje gebruikt en het lijkt me dat je het gevaar niet moet overdrijven zolang je zelf niet overdrijft. Een stuk of 20 keywords in het oog houden en elke week 1 keer gaan scrapen levert denk ik weinig tot geen gevaar op. Als je daarentegen elke dag een paar honderd keywords gaat onderzoeken loop je wel degelijk gevaar.
  Geniet ervan, maar gebruik met mate…

 5. Kenneth

  16 months ago

  Nice one Kim!

 6. Kim

  16 months ago

  Bedankt voor de steun mensen :)

  Ik ben het eens met JayAre wanneer hij zegt dat je gewoon niet moet overdrijven met het aantal scrapes. Deze plugin vereenvoudigt gewoon het werk om per website enkele tientallen keywords te tracken en is niet bedoeld om Google te spammen met queries. Overigens werd er wel een aanvaardbare timeout tussen elke query voorzien ;).

  Er zijn genoeg andere services die uitgebreide statistieken kunnen voorzien, zoals Google Analytics of Mint.

  Hou vooral de queromediashare.com in de gaten voor updates, of auto-update gewoon via WordPress!

  Greets!

 7. Bobbink SEO Blog

  16 months ago

  Leuk gedaan! Voor de statistieken fans onderons is dit geen echte optie aangezien die dagelijks de boel in de gaten willen houden maar voor de huis tuin en keuken weblogger een leuke plugin!

 8. We zijn indmiddels ook flink bezig met wordpress, werkt zeker goed! check voor tips en tops http://reccen.wordpress.com

  Marco P.
  marco@reccen.nl
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *