Wil je Google vertegenwoordigen?

hansDat kan! Althans als je ouder bent dan 18, pc en digitale camera hebt en in de Verenigde Staten woont. Google heeft daar namelijk het Business Referral Representative-programma gelanceerd, zodat je op zelfstandige basis lokale Google vertegenwoordiger kan worden.

Als Google Business Referral Representative kan je $ 10 verdienen per handelszaak die je toevoegt aan Google Maps. Je trekt op zelfstandige basis naar een handelszaak, je stelt wat vragen, geeft een kort woordje uitleg over AdWords & Maps, neemt een fotootje hier en daar, uploaden naar Google Maps, en klaar is kees. Als zowel Google als de handelszaak de ingevoerde gegevens bevestigen, heb je $ 10 verdiend! Met een minimum van $ 25, krijg je maandelijkse een check in je postbus. Makkelijk verdiend, niet?

Waarom doet Google dit? Het kost hun toch een smak geld?

Om te beginnen bouwen ze een groot netwerk van vertegenwoordigers uit die Google producten aan de man/vrouw brengen. Bovendien breidt de zoekmachinegigant in sneltempo de informatiebron uit die aan de basis ligt van hun Maps-applicatie. Daarnaast bewijzen ze er kleine lokale handelaars een dienst mee, maar het belangrijkste is toch wel het persoonlijke contact via de vertegenwoordigers om andere Google-producten zoals AdWords te gaan upsellen.

Het zijn slimme rakkers, die gasten van Google. Hopelijk komt het LBR-programma snel naar Europa. Een extra zakcentje is altijd mooi meegenomen ;-)

Meer info vind je op de Google Business Referral Representative FAQ

via: KMONet

2 Comments

 1. Hans Mampaey

  18 months ago

  Een verdomd mooie fotoreportage !! ;-)

 2. DonettaCLian

  3 months ago

  Great beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your site, how could i subscribe to get a weblog website?
  The account helped us a acceptable deal. I have been just
  a little bit familiar of the your broadcast provided vibrant transparent concept
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *