Samsung onthult nieuwe modellen op 20 juni

Samsung heeft op haar website een uitnodiging geplaatst voor een event op 20 juni. Op dit event zal de Zuid-Koreaanse fabrikant hoogstwaarschijnlijk nieuwe producten aankondigen in het Galaxy en het Ativ gamma.

Het evenement krijgt de naam Samsung Premiere 2013 mee, en zal worden gehouden in Londen. In deze stad werden in het verleden ook al andere Samsung producten, zoals de Samsung Galaxy S3, voorgesteld.

Galaxy & Ativ

De uitnodiging op de website van Samsung vertelt ons al iets meer over wat we mogen verwachten op het event. We krijgen drie foto’s te zien, waarschijnlijk details van de producten die voorgesteld zullen worden. Op de uitnodiging vinden we ook de namen Galaxy en Ativ terug, waardoor we mogen verwachten dat Samsung nieuwe modellen uit deze productielijnen zal voorstellen. Hiermee weten we nog niet of het zal gaan om smartphones of tablets. De Galaxy productielijn bevat zowel smartphones als tablets, terwijl de Ativ-lijn tablets, smartphones en Windows-PC’s omvat.

Samsung Galaxy S4 Mini

De uitnodiging van Samsung komt er een dag nadat het concern zelf per ongeluk had bevestigd dat er een Samsung Galaxy S4 Mini op komst is. Het plaatste per vergissing een foto van het nieuwe toestel op de website. Er was al bekend dat het toestel in juni of juli zou worden voorgesteld, maar met deze uitnodiging lijkt de kans groot dat het toestel op het evenement op 20 juni zal worden voorgesteld.

Galaxy S4 Active & Galaxy S4 Zoom

Er circuleren ook al een tijdje geruchten over andere toestellen die Samsung op de markt zou brengen. Zo zou het bedrijf een waterdichte en stofbestendige Galaxy S4 Active en een Galaxy S4 Zoom, een Galaxy S4 met zoomlens, willen uitbrengen.

Executive Summary

Samsung event op 20 juni
Samsung plaatst een uitnodiging voor een event op 20 juni, waarop het nieuwe modellen zal onthullen.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *