QueroMedia op Digital Marketing Event

Digital Marketing Event 2007

Digital Marketing Event 2007 (DME) is het eerste grote event in Nederland gericht op alles rond online marketing: campagnes, e-mail marketing, website design, traffic, leads en meer. QueroMedia zal op de tweedaagse aanwezig zijn met een naar verluidt indrukwekkende stand. Bovendien spreekt Rob Elings op dinsdag over Search Strategies: Hoe een goede search marketing strategie ontwikkelen?

Rob zal de ideale strategie voor een search marketing project voorstellen en toelichten. Hierbij zullen het doel van een search marketing project, het te volgen traject, de optimalisatiecyclus, etc. besproken worden. Mis deze sessie niet!

Kom ook onze nieuwe stand bezoeken op plaats D023. Naar wat ik hoor loont het echt de moeite. Het Quero-team zal u er graag meer vertellen over onze visie op full service search marketing, en hoe wij u kunnen helpen in het vinden van klanten. Attract & Convert! U leert er bovendien alles over de nieuwe services van QueroMedia waarmee uw ROI nog zal vergroten. Nieuwsgierig?

DME 2007 vindt plaats op dinsdag 5 en woensdag 6 juni 2007 in Amsterdam RAI. De openingstijden zijn op beide dagen van 10.00 – 17.00 uur.

1 Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *