Nucleus Webkarting Trophy – QueroMedia op 1!

3e Webkarting Trophy te Inkart Puurs, georganiseerd door Nucleus, gewonnen door QueroMedia
Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. De knapste koppen van de Belgische internet marketingsector verzamelden zich in Puurs voor wat een spannende wedstrijd beloofde te worden. We hebben het hier natuurlijk over de 3e Nucleus Webkarting Trophy.

In eerste plaats moeten we zeggen dat de organisatie niet beter gekund had. Bij het aankomen kreeg je meteen een bandje en (gekleurde) t-shirt met teamnummer en was je dus meteen zeer herkenbaar. Ook de rest van de dag liep op wieltjes (hoe toepasselijk) en ook de Twitter wall was een leuke feature op deze Webkarting Trophy.

QueroMedia in pole position!

Na de briefing was het dan eindelijk zover: kwalificatie! Piloot Anthony (karting team VANTRICO) nam als eerste plaats in de Querokart en zette een mooie kwalificatietijd neer waardoor we meteen op pole position mochten starten in de endurance race van maar liefst 3uur.

Ons sterke team kon de voorsprong die Anthony in de eerste ronden had opgebouwd, netjes behouden en daardoor zaten we na een half uur rijden al op een mooie 3 rondes voorsprong. De strijd was toen eigenlijk al gestreden al moeten we zeggen dat de teams op positie 2 en 3 (Think Media en Digital Minds) zich goed verweerd hebben.

Even hebben we op vier rondes voorsprong gestaan maar dan hebben we, mede door een verplichte pitstop, twee rondes moeten prijsgeven en hebben we de wedstrijd uiteindelijk kunnen winnen met 2 rondes voorsprong oftewel zo’n 2 minuten waarbij twee van onze piloten flirtten met een rondetijd van 1 minuut en één van onze piloten zelfs onder de minuut ging (58 seconden).

QueroMedia: een maat te groot of gewoon racebloed in onze aderen?

Rest ons nog ons eigen team – Tom Bogaert, Anthony Van Trier, Robby Mares, Yannick Moeneclaey, Dennis Nicholls, Mark Konings en Bart De Koster – te feliciteren voor de knappe overwinning en Nucleus maar ook alle andere deelnemende bedrijven te bedanken voor de geweldig leuke dag en race!

De wisselbeker staat intussen al te pronken in onze kantoren. Afspraak volgend jaar in Puurs!

QueroMedia, trotse winnaar van de Webkarting Trophy - 3e Nucleus Webkarting Trophy 2012

 

 

Executive Summary

Verslag van de 3e Nucleus Webkarting Trophy – QueroMedia snelste webbuilder van België

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *