Meeting Benny en Mike in NY

Zoals ik reeds vertelde, de opkomst op Search engine strategies hier in New York wordt met het jaar groter. Héél tof is dat je meer en meer ook Belgische en Nederlandse collega’s tegen het lijf lopen. Dus niet alleen QueroMedia, maar ook Extenseo is hier vertegenwoordigd.

Voor Nederland noteren we opnieuw Queromedia (;-)), Tribal, Traffic Builders, en ook Traffic4u en Checkit zouden hier aanwezig zijn. Enkele spaanssprekenden heb ik ook gehoord, maar daarvan kan ik niet vertellen of deze al dan niet van agentschappen waren. Queromedia Spanje werd ook door onszelf vakkundig vertegenwoordigd.

Leuk is ook dat je niet alleen agentschappen tegenkomt, maar ook klanten (Overtoom) en andere geintereseerden. Zo ontmoetten we gisteren Benny Sintobin en zijn collega Mike van www.gifstforeurope.com, specialist in buying gifts for europe. Samen hebben we ‘over dinner’ (thais) het belang van seo en sea en alles wat we tot nu toe hebben opgestoken nog eens besproken. Goed te weten dat het besef dat zoekmachine marketing veel kan betekenen begint door te dringen.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *