Marketingstunt Samsung Galaxy S4

win samsung galaxy s4 door er naar te starenStel je voor dat je een Samsung Galaxy S4 in de wacht kan slepen, zonder al te grote inspanning, in een uur tijd. Afgelopen week organiseerde Samsung een Galaxy S4 ‘stare down’ in het station van Zurich. Voorbijgangers moesten 60 minuten naar de Galaxy S4 staren, zonder weg te kijken, om hem te winnen. Een koud kunstje zou je zeggen? Samsung maakte het de deelnemers niet gemakkelijk, maar ook de ‘afvallers’ werden beloond. 

Samsung detecteert oogbeweging

De camera van de nieuwe Samsung detecteert wanneer je naar het scherm kijkt. Dit om te voorkomen dat de telefoon in stand-by gaat wanneer je bijvoorbeeld een tekst leest. Deze nieuwe technologie bracht het Zwitserse Swisscom op een geniaal idee. Samen met Samsung werkten ze een originele marketingstunt uit: De Samsung Galaxy S4 ‘Stare Down’.

Gewonnen in een oogwenk?

samsung galaxy s4 stare downDe uitdaging was om gedurende 60 minuten naar de Galaxy S4 te staren, zonder weg te kijken. Kijk je weg? Dan heeft de smartphone dit gezien en ben je verloren. Lijkt simpel, toch? Om de uitdaging te vergroten werd er voor de nodige afleiding gezorgd. Deze afleidingen waren niet de minste, van blaffende politiehonden tot scheurende motorfietsen, brandende hot-dogstanden, ruziënde koppels…

 

Korting voor afvallers

Hield je deze moordende staar-wedstrijd 60 minuten vol, dan was de Samsung Galaxy S4 van jou. De deelnemers die afgeleid werden, kregen een troostprijs (en niet de kleinste): een heuse kortingsbon voor de Galaxy S4.

De actie vond ook nog plaats op drie andere locaties: Luzern, Bern en Lausanne. Met doorzettingsvermogen en wilskracht slaagden enkele deelnemers erin om de nieuwe Galaxy te winnen. In het filmpje zie je hoe het de deelnemers moeilijk wordt gemaakt!

Executive Summary

Een Samsung Galaxy S4 winnen?
60 minuten naar de telefoon staren en hij is van jou, een koud kunstje of…?

1 Comment

  1. LueWKushiner

    3 months ago

    Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d
    love to send an e-mail. I’ve got a bit of suggestions for your
    personal blog you may well be thinking about hearing. In either case, great website and that i anticipate seeing it develop as time passes.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *