Infographic: Wat doen mensen online?

Het aantal mensen online wereldwijd blijft exponentieel groeien, zeker met de sterke opkomst van de groeilanden als China en India. Zo zijn er ongeveer 2,1 miljard mensen online, dat is zowat 1/3 van de wereldbevolking en dit aantal zal snel blijven aandikken. Daarom is het wel interessant om te gaan kijken waar deze grote online populatie zich mee bezig houdt. Go-Gulf.com verzamelde deze informatie en verwerkte dit in een overzichtelijke infographic.

De populairste online activiteiten

Wat meteen opvalt is dat social media het grootste deel innemen van het wereldwijd internetgebruik, namelijk 22%. En natuurlijk is Facebook de grootste leverancier van dit aandeel. Zo spenderen mensen gemiddelde meer dan 465 minuten per maand op Facebook. Search neemt het tweede grootste deel voor haar rekening en dat is 21%. Google is de website met het grootste aantal unieke bezoekers. Facebook heeft echter niet veel minder unieke bezoekers maar het spreekt voor zich dat mensen minder lang op Google zijn dan op een social netwerk als Facebook.

Verder zijn er nog genoeg interessante informatie te ontdekken in deze infographic. Als er nog iets opvalt laat het ons weten wat jou bedenkingen hierbij zijn.

 

 

 

2 Comments

  1. FosterLEnnes

    3 months ago

    Hi there, You have done a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends.
    I’m confident they will be benefited from this site.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *