Google over zijn zoektop?

Google heeft voor de eerste keer in heel lange tijd een procentje moeten prijsgeven in de Amerikaanse zoekmarkt. comScore Networks becijferde dat Google in de VS in juli goed was voor 43,7 % van alle zoekopdrachten.

Slechts een procentje minder dan in juni, maar de financiële media besteden er gretig aandacht aan. Het zou namelijk wel eens een keerpunt kunnen zijn na een lange periode van ononderbroken groei. De winnaar is niet MSN Search dat stabiel bleef op net geen 13 % van de zoekopdrachten, maar Yahoo dat profiteert met een stijging van 28,5 tot 28,8 % tussen juni en juli. Ook AOL en Ask.com stegen lichtjes.

Op zich misschien te kleine wijzigingen om conclusies te trekken, maar volgens velen toch een mogelijk keerpunt. Afwachten of Google effectief over zijn zoektop heen is.

(Bron: comScore)

Executive Summary

Google heeft volgens . comScore Networks voor de eerste keer in heel lange tijd een procentje moeten prijsgeven in de Amerikaanse zoekmarkt. Yahoo profiteert met een lichte stijging, net als AOL en Ask.com. Afwachten of Google effectief over zijn zoektop heen is. […]

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *