Google Grants ondersteunt het goede doel


Google helpt vaker het goede doel. Onder andere bij de ramp in Japan heeft de onderneming spontaan tal van acties ondernomen om de bevolking te helpen. En via Google Grants ondersteunt het al jaren hulporganisaties.

Recent heeft de pagina Google for nonprofits een facelift gekregen. Hier kan je tal van tips en middelen vinden om een liefdadigheidsactie te ondersteunen.

De voordelen van Google Grants en Google nonprofits

Je website aanmelden bij Google Grants zorgt in de eerste plaats voor Google Adwords budget en tips om dit optimaal te benutten. Een testimoninal op de website laat weten dat een goed doel $1.000.000 aan giften heeft verkregen met het budget dat ze van Google kregen.

Daarnaast verzamelt de Google for nonprofits site tal van website tools om de communicatie makkelijker te laten verlopen: gratis opties voor e-mail, sites, wiki’s en forums. Maar ook voor extra donaties zijn er verschillende mogelijkheden zoals een donatieknop op het Youtube-kanaal van je goed doel. Met de tool Checkout kan je dan weer donaties vergemakkelijken op je eigen website. Voor organisaties in het Google Grants zijn er zelfs geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie over de voordelen en vereisten van Google Grants kan je de pagina’s voor België en Nederland bezoeken.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *