Google AdWords Editor 4.0 gelanceerd

Google AdWords EditorGoogle zit intussen al aan versie 4.0 van zijn Google AdWords Editor, een gratis toepassing waarmee je offline je pay-per-click advertentiecampagnes kan bewerken. Hiermee is de Editor al beschikbaar in 23 talen.

Verbeteringen tov de vorige versie zijn ondermeer ondersteuning voor mobile ads, de mogelijkheid om wijzigingen in geselecteerde campagnes te maken, de optie om negatieve keywords samen met de andere matchtypes te bewerken, en een custom datarange voor statistieken. De release notes vind je hier.

De AdWords Editor is uitgegroeid tot een onontbeerlijke tool voor search engine advertisers. Je kan er ondermee snel ingrijpende wijzigingen in je campagnes mee maken, die je dan in één keer kan uploaden naar je AdWords-account.

Daarnaast laat de Editor je toe om eenvoudig campagnes te exporteren naar verschillende formaten. Dat is handig voor archiveringsredenen, maar toch vooral om je ppc-campagne vlot te lanceren op de nieuwe Yahoo! Search Marketing interface. De twee formaten zijn niet 100% compatibel, maar mits enige aanpassing hier en daar kan je in een handomdraai je volledige (of gedeeltelijke) Google AdWords campagne lanceren op het netwerk van Yahoo!

Download de Google AdWords Editor 4.0 hier.

1 Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *