Games at Google – gaat Google voor een sociaal gameplatform?

Dat Google een aandeel heeft in Zynga is geweten. Een investering die tussen de 100 en 200 miljoen dollar gekost moet hebben. Dat ze nu ook zelf recruteren voor ‘productmanagers games’ laat uitschijnen dat ze zelf ook aan een gamesplatform aan het bouwen zijn.

gelezen via: http://www.telegraaf.nl/digitaal/games/10078404/__Google_werft_voor_gameplatform__.html?p=8,1?sn=digitaal

4 Comments

 1. Katty Geltmeyer

  11 months ago

  Als ze die spellen ook toegankelijk maken voor mensen met een leeshandicap of visuele handicap, dan zorgen ze ervoor dat wij (ik behoor tot die doelgroep) ook kunnen meedoen.

  Maar wat is er aan de hand met Google? Zijn zij echt eigenaar of makers van http://www.turfster.com ? Ik lees dat op ‘t internet.

 2. GillesF

  11 months ago

  Hallo Katty

  Helaas kan nog niemand met zekerheid zeggen dat Turfster van Google is aangezien Google zelf nog niet met nieuws naar buiten is gekomen omtrent dit nieuwe sociale netwerk. We kunnen dus (voorlopig) nog geen antwoord op je vraag geven.

  Groetjes,
  Gilles

 3. Tom Bogaert

  11 months ago

  Inloggen met Facebook, en Google zou dit kopen? Ik denk het niet.

 4. Katty Geltmeyer

  11 months ago

  Het lijkt me wel duidelijk dat die turfster iets anders is dan Google’s nieuwe facebook killer, aangezien ik overal info lees over Google+ (het nieuwe project van Google). Oké, maar hoe kom ik dan van m’n turfster-account af? Als je de instructies in de faq volgt, kom je wel op een page waar je allerlei notification-settings kan instellen, maar nergens een knop om je account te deleten, of zelfs geen om uit te loggen! Als ik m’n turfster-account in Google kan binnentrekken en zo deleten, ook goed, dan heb ik ineens m’n facebook-contacten binnen! Maar Google is wel actief dezer dagen!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *