Eric T Peterson op Emerce Eday 2007

De gekende Web Analytics expert Eric T Peterson gaf vorige week tijdens de Emerce E-day in Rotterdam een presentatie over Web Analytics. Eric is de auteur van het boek Web Analytics Demystified: A Marketer’s Guide to Understanding How Your Web Site Affects Your Business” en blog “Web Analytics Demistified”. Eric was op een one-week European road tour, een trip die hem de dag nadien ook nog bracht naar Brussel voor een presentatie tijdens de Web Analytics Day. Deze dag stond volledig in functie van alles wat met Web Analytics te maken heeft en werd georganiseerd door OX2. Jammer genoeg waren we hier niet aanwezig, wegens te late inschrijving. Foei voor ons, maar hopelijk volgend jaar een nieuwe kans!

De presentatie van Eric T. Peterson “Web Analytics is Easy” kan je hier bekijken. Let wel, de presentatie duurt ongeveer 40 minuten.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDhPrKb15No[/youtube]

En voor degenen die niet genoeg krijgen van Web Analytics kan je hier ook een aantal video’s vinden met meer info van Google Analytics.

3 Comments

 1. Tim Huijbers

  18 months ago

  Analytics blijken soms nog wel vergeten te worden, gekgenoeg. Vooral aangezien dit toch een snelle, eenvoudige en relatief goedkope manier is om aan de basis gegevens te komen die je al veel inzicht geven.

 2. Joris Roebben

  18 months ago

  Spijtig dat we het gemist hebben, volgend jaar zijn we er iets vroeger bij…

 3. Tom Michiels

  18 months ago

  Het was toen net geweldig druk op onze stand ;-)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *