De nieuwe Myspace is nu open voor iedereen

De nieuwe Myspace website werd eerder vorig jaar stiekem aangekondigd via een video waarin het nieuwe design getoond werd. Het zag er heel strak uit, waar men zijdelings kon scrollen, ideaal voor het gebruik op een tablet dus. Men plaatst ook meer de artiesten centraal waarbij de gebruiker songs, albums en nieuws rond deze artiesten makkelijk kan terugvinden.

Myspace was in het verleden een enorm populair sociaal netwerk, maar sinds de komst van Facebook heeft het jaar na jaar moeten inboeten op die populariteit. In 2011 werd Myspace uiteindelijk overgenomen door andere mediagroep en ster Justin Timberlake. Voorlopig blijft de oude Myspace ook nog beschikbaar voor diegenen die de overstap nog niet meteen willen maken.

nieuwe MyspaceHet zal je niet verbazen dat Timberlake’s nieuwe single Suit & Tie eerder deze week exclusief via stream op de nieuwe Myspace werd gelanceerd.

De nieuwe Myspace was afgelopen maanden in beta en al beschikbaar op invite-only, maar werd nu dus open gesteld voor het grote publiek. Het aanbod artiesten, nieuws en tracks was in de beta-fase nog maar magertjes, maar nu met de officiële launch komt daar hopelijk snel verandering in. Het design kenmerkt zich door het gebruik van schermomvattende foto’s en het zijdelings scrollen. Ook is er permanent een muziekspeler ter beschikking. Daarmee kan je radiozenders volgen, songs van artiesten beluisteren en je eigen mix creëren. Ga zelf zeker een kijkje nemen!

Executive Summary

Zal een doorgedreven redesign Myspace terug populair maken
Design en herwerkte functionaliteiten moeten de vergane glorie terug in ere herstellen

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *