De 4 laatste nieuwe Google testjes

Google TestsGoogle is continu bezig met het testen van nieuwe functionaliteiten op gebied van search, advertising en applicaties. De laatste vier uitgevoerde tests door Google worden hieronder in detail verder beschreven.

Twitter-profiel integratie

Wordt Twitter als maar meer geintegreerd in Google’s social search resultaten? Als u toestemming geeft zal Google meer Twitter resultaten weergeven en zo een meer  gepersonaliseerd zoekresultaat kunnen aanbieden ook kan er worden weergegeven waar je vrienden discussie over voeren.

Google tests

Zichtbare URL spatiëring in AdWordsGoogle tests

Let op de spaties tussen de woorden voor AdWords in de URL’s. Wanneer de URL een keyword bevat dat gekoppeld is aan de zoekopdracht worden er automatisch spaties tussen de keywords geplaatst.

Een vernieuwde Google News layout

De nieuwe layout verandert de huidige tweedelige column grid-style layout naar een wijdere hoofdcolumn met kleinere columns aan de zijkant. Wat Google News wat meer een blog-look geeft.
Elk artikel heeft nog altijd dezelfde ster-optie maar er is een dropdown menu voorzien met sharing opties naar Facebook, Twitter, Google Buzz, Google Reader en e-mail.

Google tests

Nieuwe AdSense ad variaties

Google heeft ook bevestigd dat een klein percentage van de gebruikers nieuwe AdSense formats en fonts te zien krijgen.
Hier zijn geen live screenshots van terug te vinden maar het zou gaan om de volgende veranderingen:

Google tests

zie ook : http://blog.searchenginewatch.com/110318-154306

1 Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *