Content marketing: video-marketing gids (Google Hangouts)

Last but not least zien we video-marketing met behulp van Google Hangouts. Ken jij Google Hangouts voornamelijk van de externe video-communicatie met klanten en partners? Dan zijn wij er om te vertellen dat er zo veel meer mogelijk is met Google Hangouts! Het gratis platform laat je namelijk toe interactieve videoconferenties te hosten met 10 deelnemers – medewerkers, klanten, partners en mensen wereldwijd.

Google Hangout video-marketing

video-marketing-google-hangouts-300x225Tijdens een video-conferentie via Google Hangouts is elke deelnemer vrij om opmerkingen of vragen te posten, schermen te delen en alles in real time. De noodzaak om te reizen valt weg, je kan op een simpele maar evenzeer krachtige manier communiceren, relaties en netwerken opbouwen recht voor je scherm. Google Hangouts is zeer veelzijdig. Je kan klantenservicevragen behandelen met een persoon in levenden lijve, samenwerken met teamgenoten en opdrachtgevers, schermen delen om te helpen met problemen en je kan nieuwe content naar je klanten ‘duwen’ om ze te laten verlangen naar meer!

Google Hangout-tips

Positioneer jezelf als een expert. Organiseer live-streaming conferenties en webinars met enkel een webcam en een laptop. Je hebt geen dure software nodig of syncing audio. Bovendien wordt al jouw broadcastcontent automatisch geüpload naar je YouTube-kanaal, klaar om gedeeld te worden.

Genereer leads. Versterk verbindingen, geef antwoord en creëer solide leads, want betere leads betekent meer conversies.

Creëer zichtbaarheid. Gebruik het platform voor SEO-ranking. Met het Google-zoekmachine-algoritme en de populariteit van YouTube heeft je inhoud 53 keer meer kans om in de zoekresultaten te belanden. Integreer bovendien Hangouts On Air in je marketingstrategie.

Maak gebruik van de mogelijkheden. Hangouts dient niet enkel voor marketing of om met jouw team te communiceren. Gebruik het als een hulpmiddel om je bedrijf te helpen. Maak verbindingen, werk samen, deel en ervaar samen!

Google Hangout pro’s

  • Veelzijdig (vergaderingen, webinars, chats etc)
  • Zichtbaarheid creëren en SEO-ranking optimaliseren
  • Live-streaming-mogelijkheden
  • Mogelijkheid om zaken privé te houden

Google Hangout con’s

  • Gelimiteerd aantal deelnemers
  • Klein bereik van Google+ (maar wint elke dag nieuwe gebruikers)
Executive Summary

Last but not least bespreken we Google Hangouts.
Ontdek de mogelijkheden van Google Hangouts!

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *