Bing Webmaster Tools: voordelen en nadelen

Anderhalve week geleden kondigde Bing de rerelease aan van haar Webmaster Tools applicatie. We waren benieuwd naar de nieuwe features en de verschillen met de Google Webmaster Tools.Om die reden deden we de test zelf en vergeleken we beide tools met elkaar.

Bing zelf claimt voornamelijk te focusen op Site-indexering, crawling en site-traffic. Het Dashboard is hierop gefocust en de subpagina’s bevatten meer details…hoewel meer. We waren niet meteen overtuigd over de hoeveelheid informatie die we voorgeschoteld kregen. Als SEO-specialisten zijn we op zoek naar het waarom van de gegevens en dat ontbrak vaak. We kunnen bijvoorbeeld wel nagaan dat er 404-fouten gevonden werden of dat er redirects bestaan, maar de precieze gegevens hierover ontbreken. De Google Webmaster Tools bevat in dat opzicht veel betere informatie.

De Slideshare presentatie over de voordelen en nadelen van Bing Webmaster Tools staat online en kan u hieronder ook bekijken.

Een duidelijk voordeel is de historiek die wordt opgebouwd. In de Bing Webmaster Tools kan je gegevens van zes maanden crawl- en indexatie nagaan, daar word ik spontaan warm van. Je kan dus grafisch zien of je site veel minder crawl-errors bevat en er meer pagina’s gevonden worden.

Een ander voordeel is de visuele voorstelling van je indexatie, dit gebeurt via een virtueel explorer window. Via deze optie kan je zelf snel zien welke pagina’s volgens Bing in welke categorie van je site horen.

Maar Bing heeft ook nadelen, de applicatie is log, traag en bevat veel te weinig informatie die je als webmaster nodig hebt om je site goed te laten scoren in zoekmachines.

Voor meer informatie bekijk je best even de presentatie.

6 Comments

 1. Tom Bogaert

  13 months ago

  Mooie update van Bing, maar idd nog een weg af te leggen.
  Toffe presentatie, Mich!

 2. 植牙

  3 months ago

  植牙手術除了一般缺齒患者,最需要植牙手術的族群就是老年人了。人年紀漸長、身體退化,不只是皮膚上的老化,連肌肉組織、骨骼甚至是牙齒都會退化。老 年人口腔退化最主要是由於更年期過後,口水變少演變成乾口症,口水少導致口腔抵抗力變低,也因此容易造成蛀牙或是牙周病。因為蛀牙或是牙周病造成的牙齒脫 落與損耗就需要人工植牙手術的幫助了。

 3. 學測落點分析

  3 months ago

  落點分析結合教授專家的專業知識,運用過去歷史資料統計並以全面改良的預測系統為今年大學考生提供最精確的落點分析服務。

 4. 植牙

  3 months ago

  植牙與一般牙齒基本上是相同的,無論在咀嚼上或是外觀上與一般牙齒相似;除此之外,由於植體為太合金,而且周圍為骨骼包覆,沒有牙周韌帶的緩衝 ,咬合的衝撞力將更直接!假牙製作需要更精密的技術!

 5. 植牙

  3 months ago

  植牙手術風行加上植牙技術的精進與成熟,讓愈來愈多老年人願意也能夠接受植牙手術,成為另一種有齒一族!

 6. 近視雷射

  3 months ago

  近視雷射利用特殊混合氣體之氣態雷射釋出193nm遠紫外線冷光(即準分子雷射),經由光學系統傳送到角膜,藉由電腦可精確控制氣化角膜的厚度、範圍、位置、和形狀,進而矯正近視、遠視、或散光。
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *