3 manieren om de Twitter fotopreview te gebruiken

twitter-fotopreview-gebruiken-300x186In een vorige post deden we de Expanded Tweet Update al uit de doeken. De nieuwe toepassing, die het delen van foto’s en video’s ondersteunt, neemt stapsgewijs onze Twitter timeline over en zorgt voor nog meer mogelijkheden binnen het kader van 140 tekens. De update werkt het viraal delen van berichten in de hand, en ook voor merken zijn de mogelijkheden om te experimenteren schier eindeloos. Hieronder zetten we drie vaak voorkomende toepassingen van de Twitter fotopreview op een rijtje.

Foto’s voor blogposts

Een Tweet met een leuke foto resulteert in meer clicks en shares. Zorg dus voor een opvallende foto – uit je blogpost zelf of een relevant webexemplaar – , voeg eventueel een relevante hashtag toe, en zie het traffic naar je blog de hoogte in gaan.

Tabellen en grafieken

Studies en guides doen het altijd heel goed op sociale netwerken. Met de Expanded Tweet update kan je een tabel of grafiek uploaden en er een relevante link aan koppelen. Het is de uitgelezen strategie om je Twitter publiek te bereiken met interessante bevindingen.

Fotoquotes

Een sterke foto en een krachtige boodschap vormen sinds lange tijd een populaire combinatie over verschillende sociale netwerken heen. Twitter is daarbij geen uitzondering. Met de Expanded Tweet fotopreview kan je fotoquotes aan Tweets toevoegen om meer clicks te krijgen.

Executive Summary

3 manieren om de Twitter fotopreview te gebruiken
De Expanded Tweet neemt stapsgewijs onze Twitter timeline over. Ontdek hier drie vaak voorkomende toepassingen van de Twitter fotopreview.

Leave A Comment
    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *