De populairste internethypes en –trends van 2014

Het einde van het jaar is hét moment voor lijstjes, awards en andere prijzen. Zo zijn er de best verkochte platen van het afgelopen jaar, de meest gekeken tv-programma’s, de uitermate goed presterende sporthelden en natuurlijk de populairste internethypes.

Google display netwerk: hou je kosten onder controle

Google display campagnes worden in het algemeen voor awareness gebruikt, omdat je een groot aantal mensen bereikt. Om de kosten in te tomen, moet je campagnestructuur, advertenties, landingspagina’s en doelgroep op elkaar afstemmen. Bovendien moeten de Google display advertenties steeds geoptimaliseerd worden.

Google stopt met Google News in Spanje

Google News, de nieuwsdienst van Google stopt vanaf 16 december in Spanje. Een nieuwe wet dwingt Google om de nieuwsdienst af te sluiten en Spaanse content providers van Google News te verwijderen, of ze dat nu willen of niet.

Een exclusief interview met Mark Zuckerberg

Ontdek waarom de Facebook CEO elke dag hetzelfde T-shirt draagt en wat hij zélf vindt van de film ‘The Social Network’! Leer de persoon achter Facebook kennen met een overzicht van de eerste public Q&A óóit gehouden door Zuckerberg!