Hoe een hockeymerk content marketing heruitvond

Operation Vapor is een geheimzinnige content marketingcampagne die tot een internetsensatie leidde. Een voorbeeld van straffe content marketing waarvan veel marketing managers dromen. Waarom werd dit een écht succes en wat zijn precies de succesfactoren? Je leest het in dit artikel.

Long vs short content: wie het kleine niet eert …

Over de ideale lengte van een blogartikel is al heel wat inkt gevloeid. Heel wat online marketeers en SE0-wizards lijken steeds meer heil te zien in lange tekstblokken. Om die tendens wat tegengas te bieden, stellen wij de voordelen van short copy nog eens scherp. We gooien alvast één vooroordeel de deur uit: long content is niet per definitie diepgaander dan short content.

Hosting voor webwinkels: op de juiste manier uit de startblokken

Bij het opstarten van een webstore word je overladen met tal van aanbiedingen en opties van een groot aantal providers. Veel webshops worden echter opgestart zonder alle opties zorgvuldig in overweging te nemen en kiezen regelmatig voor een standaardpakket of een voordelig aanbod. Je keuze heeft echter belangrijke implicaties voor het verdere verloop van de webshop. In dit artikel lees je waardevolle richtlijnen voor het opstarten van een webshop zodat je een webhost kiest die aan je persoonlijke behoeften voldoet.

Content marketing done right

Er wordt heel wat aangemodderd in content marketingland. Gelukkig zijn er ook bedrijven zoals River Pools die content marketing écht snappen. In dit artikel lees je wat je als content marketeer van hun aanpak kan leren.