5 dingen die foutlopen tijdens het schrijven van je blog

Bloggen is hard werken, maar wanneer je werk niet de vruchten brengt die je verwacht, is een verandering van tactiek noodzakelijk. Is het aantal lezers van je blog al maanden aan het slabakken? Blijven de aanvragen uit? Bezorgen de grafieken in Google Analytics je koude rillingen? Dan is het tijd om jezelf in vraag te stellen! Wat je fout doet, lees je hier. Maar geen nood: ook hoe het beter kan, ontdek je in dit artikel.

Back to the basics voor een optimale Adwords experience!

Marketeers hebben vaak de neiging te focussen op de nieuwste online marketing technieken en middelen, waardoor een basis soms ontbreekt. Daarom sommen we voor jou nog eens de basics of fundamenten van Google Adwords op waardoor je de Adwords experience kan optimaliseren! Aan elke goede campagne ligt een effectieve basis!

Hogere CTR op het eerste zoekresultaat in Google?

Uit onderzoek blijkt dat de organische CTR (of doorklikratio) hoger ligt voor zoekresultaten die zich op de eerste pagina in Google bevinden. Bovendien heeft positie 1 in een zoekmachine meer kans om aangeklikt te worden dan positie 2. Ook voor branded zoektermen en zoektermen met een intentie ligt de doorklikratio hoger. SEO wordt dus beloond!

Facebook IQ: Real Life. Real Insight. Real Action.

Consumenten surfen via verschillende devices. Deze devices worden in specifieke situaties gebruikt voor bepaalde doelstellingen. Hoe kan je als marketeer nu inzicht krijgen in het effect van een advertentie? Facebook IQ geeft je een gedetailleerd overzicht van het traject van de consument in deze multidevice omgeving, van de vertoning van de advertentie tot de conversie.